… een voldaan gevoel tot de lunch!
Wat heb je nodig?
1 wortel - geraspt
80 g havermout
2 el chiazaad
1 tl gemalen kaneel
½ tl gemalen nootmuskaat
1 el ahornsiroop
60 g rozijnen
300 ml zuivelvrije melk
60 g zuivelvrije yoghurt
4 pecannoten
Aan de slag!
Rasp de wortel en verdeel deze gelijkmatig over je serveerpotten.
Voeg de haver, chiazaadjes, kaneel, nootmuskaat, ahornsiroop en rozijnen toe aan elke pot. Roer om ervoor te zorgen dat ze goed gemengd zijn.
Giet de melk erbij en verdeel deze gelijk over de potten. Roer grondig om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed worden gemengd.
Dek de potten af en zet ze in de koelkast om ze een nacht te laten rusten.
Roer de haver voor het opdienen. Top met pecannoten, een klontje yoghurt en eventueel een extra hoopje geraspte wortel voor extra crunch en smaak.
½ tl gemalen nootmuskaat
1 el ahornsiroop
60 g rozijnen
300 ml zuivelvrije melk
60 g zuivelvrije yoghurt
4 pecannoten
Aan de slag!
Rasp de wortel en verdeel deze gelijkmatig over je serveerpotten.
Voeg de haver, chiazaadjes, kaneel, nootmuskaat, ahornsiroop en rozijnen toe aan elke pot. Roer om ervoor te zorgen dat ze goed gemengd zijn.
Giet de melk erbij en verdeel deze gelijk over de potten. Roer grondig om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed worden gemengd.
Dek de potten af en zet ze in de koelkast om ze een nacht te laten rusten.
Roer de haver voor het opdienen. Top met pecannoten, een klontje yoghurt en eventueel een extra hoopje geraspte wortel voor extra crunch en smaak.
Smakelijk!
Reacties
Een reactie posten