Pasta met regenboogsalade met granaatappel en agavedressing

 ... lekkere frisse lunch

Wat heb je nodig?
200 g spelt parel couscous
3 paprika’s
2 tomaten
1 zoete ui
1 granaatappel (de zaadjes)
50 ml olijfolie
2 el agavesiroop
1 teentje knoflook
1 snuifje Himalayazout
1 el azijn

Aan de slag!
Kook de pasta beetgaar en laat deze afkoelen.
Snijd de tomaten, de ui en de paprika’s in kleine stukjes en schep deze in een grote kom.
Pers de knoflook uit en roer deze erdoorheen.
Meng in een apart bakje de olijfolie samen met het Himalayazout, de azijn en de agavesiroop. Giet dit over de salade.
Maak deze af door de granaatappelzaadjes erdoor te scheppen en een paar blaadjes verse munt. Meng met de koude pasta.

Smakelijk!

KokenEnKitch op Facebook


Reacties