Garnalen met gebakken paddenstoelen en witloof

... snel klaar en overheerlijk!
Wat heb je nodig?
250 g oesterzwammen (of paddenstoelen)
2 stronkjes witlof
200 g garnalen
een beetje bladpeterselie
olijfolie
peper&zout

Aan de slag!
Snijd de oesterzwammen in reepjes en bak ze gaar in een pan met wat olijfolie.
Snijd ondertussen het witloof in reepjes. (verwijder het harde gedeelte) 
Voeg het witloof bij de paddenstoelen en kruid met peper en zout.
Meng intussen de garnalen met een scheutje olijfolie en een beetje peper.
Haal de pan van het vuur zodra de groenten goed gaar zijn. 
Neem een keukenring en vul hem met een laag groenten. Lepel er de garnalen over. Druk goed aan. Haal de keukenring weg en werk af met wat gesneden peterselie en een beetje olijfolie. 
Kruid af met zwarte peper van de molen en fleur de sel.

Smakelijk!

Tip!
Ook een ideaal voorgerechtje (maar neem dan 100 g garnalen)

Koken en Kitch op facebook

naar een recept van Pascale Naessens uit 'PUUR lichter'

Reacties