Chicken alfredo pastaovenschotel

... een heerlijke ovenschotel!
Wat heb je nodig?
1 el  olijfolie
3 kipfilets, in blokjes
zout & peper naar smaak
4 teentjes knoflook, gehakt
1/2 l  kippenbouillon
1/2 l volle room
500 g  pennepasta, ongekookt
200 g  Parmezaanse kaas
250 g mozzarella kaas
1 handvol verse peterselie, gehakt

Hoe maak je het?
Verhit de olie in de kookpot, voeg de kip bij en breng deze op smaak met zout en peper.
Voeg knoflook toe en bak de kip bruin.
Voeg dan de bouillon, room en pasta toe en breng aan de kook.
Dek af en laat het vuur 15-20 minuten sudderen.
Zet het vuur uit en roer er 150 g Parmezaanse kaas door.
Giet de helft van de pasta in een ingevette ovenschaal.
Strooi er gelijkmatig de helft van de mozzarella over.
Giet de andere helft van de pasta er gelijkmatig over en bestrooi met de andere helft mozzarella
en de rest van de Parmezaanse kaas.
Grill 10 min of tot de kaas goudbruin is. Haal uit de oven en bestrooi met verse peterselie.
Serveer warm en geniet ervan!

Koken en Kitch op facebook

Reacties