Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 18 augustus 2017

Mangosorbet

... super gemakkelijk en heerlijk fris,
met enkel twee ingrediënten!
Wat heb je nodig?
1 rijpe banaan
200 g blokjes mango, bevroren
een 'stevige' blender

Aan de slag!
Haal de bevroren fruitblokjes een kwartiertje voordien uit de diepvries. 
Breek de banaan in stukjes en blender samen met het fruit.
Serveer in koude kommetjes die je voordien even in de diepvries plaatste.
De sorbet is lekker smeuig en wordt best onmiddellijk na bereiden opgegeten.
Zeer lekker!

Tip!
Diepvriesfruit vind je in de supermarkt, je kan dit ook met ander fruit doen natuurlijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.