Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 1 augustus 2017

Gezonde Snickers! šŸ«

... superlekker en gemakkelijk te maken!
Wat heb je nodig?
Ongezouten pinda's
notenpasta
chocolade van 72%

Aan de slag!
De ongezouten pinda's mengen met de notenpasta.
Doe dit mengsel in vormpjes laten opstijven in diepvries.
Ondertussen chocolade laten smelten, het notenmengsel in de chocolade doppen, terug even laten koelen en opstijve, klaar!

Met dank aan Sabine Baecke!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.