Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 10 juli 2017

Perziken in de oven met mascarpone

... onwaarschijnlijk lekker, ook als ontbijt!

Wat heb je nodig?
2 perziken
250 g mascarpone
2 el honing
1 handvol amandelschilfers
lavendelbloempjes

Aan de slag!
Halveer de perziken en haal de pit eruit. Leg ze in een ovenschotel met de holle kant naar boven.
Meng de mascarpone met de honing een lepel dit mengsel over de perziken. Strooi de amandelsnippers erover en zet 15 á 20 min in een voorverwarmde oven van 180°C. 
Haal uit de oven en werk af met wat lavendelbloempjes.

Smakelijk!

Met dank aan Leen Verbist‎

Koken en Kitch op facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.