Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 22 juli 2017

Omelet met spinazie

... verrassend lekker!!

Wat heb je nodig?
2 eieren
1 sl water
1 sjalot
2 blokjes diepvriesspinazie (ontdooid)
lookpoeder
peper & zout
verse bieslook
olijfolie en een steekje goede boter

Aan de slag!
Bak het fijngesneden sjalotje in 1 el olijfolie met een steekje boter glazig.
Voeg er de spinazie bij en kruid met peper, zout en lookpoeder. 
Laat dit even aanstoven en haal uit de pan.
Klop je eieren met een beetje water, peper, zout, lookpoeder en eventuele andere kruiden. 
Doe in je warme pan opnieuw 1 el olijfolie met een steekje boter.
Doe het eimengsel in de pan en verspreid er voorzichtig je gestoofde spinazie over.
Leg een deksel op de pan en laat de omelet garen op een zacht vuurtje. 
Vouw je omelet dubbel, haal uit de pan en serveer eventueel op een bedje sla. 
Werk af met verse bieslook en een draai van de pepermolen.

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.