Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 20 juli 2017

Kippenchipolata met gestoofde groentjes

... heerlijk hartig!
Wat heb je nodig?
2 opgerolde kippenchipolata's
1 dikke zoete ajuin
2 teentjes look
1 rode, 1 groene en 1 rode paprika
olijfolie
peper & zout
verdere kruiden naar keuze
enkele takjes basilicum

Aan de slag!
Snijd alle groentjes fijn en pers de look.
Stoof de ui in een stevige geut olijfolie glazig, voeg de geperste look bij en laat even meestoven.
Voeg dan de gesneden paprikablokjes bij en laat deze meestoven tot beetgaar en kruid naar smaak.
Ondertussen bak je de chipolata's aan beide kanten in de olijfolie, gekruid naar smaak met peper, zout en eventueel andere kruiden.
Dresseer de gestoofde groentjes op de gebakken chipolata's.

Tip!
Je kan er gekookte, gebakken of gepofte aardappeltjes bij serveren!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.