Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 21 juli 2017

Havermoutkoekjes met kokos en banaan

... een lekker tussendoortje!


Nodig?
2 grote rijpe bananen
80 g havermout 
50 g geraspte kokos
een beetje agavesiroop 

Hoe maak je ze?
Plet de rijpe bananen, voeg er de havermout, kokos en agavesiroop bij en plet tot een smeuïg papje.
Op een ovenplaat, bedekt met boterpapier, leg je kleine hoopjes deeg, ongeveer 20 koekjes.
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 20 min
Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Je bewaart ze gemakkelijk in een blikken doos met boterpapier op de bodem.

Lekker!!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.