Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 2 juli 2017

Aperitiefhapje met gedroogde ham

... een lekkere tapa!
kitchen logo2

Nodig:
kleine mozarellabolletjes
kerstomaatjes
gedroogde ham 
basilicumblaadjes
kruiden naar smaak
een leuk stokje

Hoe maak je ze?
Halveel de mini mozarellabolletjes en de kerstomaatjes. Je kan ze kruiden naar smaak met peper, zout, bruchettakruiden...
Maak mooie rolletjes met telkens een half kaasbolletje en een half kerstomaatje. Rol dit in een stukje gedroogde ham en zet er een leuk prikkerje op!
Lekker als aperitiefhapje!

Tip!
Je kan ook een rozemarijntakje gebruiken als prikker!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.