Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciƫle doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 25 juli 2017

Aardbeiencutney met rabarber

... chutney, een lekkere smaakmaker!
Wat heb je nodig?
500 g aardbeien
2 stelen rabarber
1 vanillestok
3 kruidnagels
1 steranijs
1 snuif zout
boter
agavesiroop of rietsuiker naar smaak

Aan de slag!
Was en snijd je vruchten, vooral de rabarber, in kleinere stukken. 
Stoof ze aan een klontje boter en voeg een beetje water toe om verder te laten sudderen.
Voeg er de suiker, kruiden en het zout toe en laat een heel rustig inkoken tot de gewenste dikte.
Giet de cutney in een afsluitbare weckpot en laat dan afkoelen.

Zeer lekker bij je ontbijt of dessert, superlekker!!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.