Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 18 mei 2017

Soja wokmix met scampi

... lekker en heel snel klaar!


Nodig voor 2?
± 500 g wokgroentjes:
1 kleine ui, fijngesneden
1 klein teentje look, geperst
125g sojascheuten
125g rode paprika, in fijne stukken gesneden
100 g witte kool, fijn gesneden
100 g prei, in fijne ringen gesneden
of ...  andere groentjes naar smaak!
peper & zout
wokruiden van O&V
300 g scampi
olijfolie
peper& zout
paprikapoeder
zwarte peper

Aan de slag!
Zorg dat al je groetjes gesneden en bakklaar zijn.
Verwarm de olijfolie en bak eerst de ui en look een beetje glazig eer je de andere groentjes bijvoegt om ook deze beetgaar te stoven. Kruid met peper, zout en de wokkruiden.
Bak ondertussen de scampi, gekruid met paparikapoeder aan de ene kant en zwarte peper aan de andere kant gaar in olijfolie, niet te lang want anders worden ze te taai!
Serveer op een bordje met wat koreander.
Smakelijk!

Tip!
Lekker met basmatirijst!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.