Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 12 april 2017

Gezonde eiersalade

... zo gemakkelijk, zo simpel, zo snel, maar vooral ... zo lekker!!
Wat heb je nodig?
4  eieren
1 tl mosterd
2 el  griekse yoghurt
1 klein sjalotje
1 snuifje  paprikapoeder
1 snufje kerriepoeder
peper&zout
bieslook, fijngehakt

Aan de slag!
Kook de eieren in ca 10 min gaar. Houd ze onder de koude kraan en laat ze wat afkoelen.
Snipper ondertussen het sjalotje.
Pel de eieren en snijd ze in stukjes en meng met het sjalotje, mosterd en yoghurt.
Breng op smaak met wat peper, zout, paprikapoeder en kerriepoeder.
Roer goed door en meng de verse bieslook er door.

Tip! Lekker op een spelttoastje of speltbrood.

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.