Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 22 maart 2017

Muffins met ei, banaan en frambozen

... dit muffinrecept is zéér eenvoudig te maken.... 
met slechts 3 ingrediënten!



Wat heb je nodig?
2 rijpe bananen
2 eieren
24 frambozen
muffinvorm voor 12 stuks

Aan de slag!
Met behulp van verse frambozen, bananen en eieren, creëer je deze heerlijke muffins. 
Plet de bananen in een grote kom. Dan voeg je vier eieren bij, en roer totdat ze goed zijn gemengd. Vervolgens leg je een paar frambozen in elk putje van de muffinvorm, die je eerst even hebt ingevet met kokosolie.  Dan giet je het banaan-eimengsel over de frambozen en plaats in de oven.
Bak gedurende 12 min in een voorverwarmde oven op 180°C... 
en klaar zijn ze!

Tip!
Lekker met Griekse yoghurt en granola...
Maar hartig kan ook met spekjes!
Lekker!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.