Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 1 februari 2017

Geroosterde kip en een regenboog van groenten

... heerlijk gezond!


Wat heb je nodig?
1 middelgrote rode ui, in blokjes gesneden
2 kopjes broccoliroosjes
1 gele paprika, gesneden
2 kopjes baby wortelen
1 ½ kopje kerstomaten
3-4 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
8-10 takjes tijm, rozemarijn, naar smaak
2 tenen knoflook
Kip:
4 kipfilets
olijfolie
zout & peper naar smaak
snuifje paprika
4 takjes tijm
2 teentjes knoflook

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 200˚C
Leg rode ui, broccoli, gele paprika, wortelen, en cherry tomaten gelijkmatig op een bakplaat.
(Leg ze mooi naast elkaar zodat ze goed roosteren.)
Breng op smaak met olijfolie, zout en peper (naar smaak).
De takjes tijm en geperste look toevoegen aan de groenten.
Leg de folie en leg de kipfilet op een groot stuk aluminiumfolie
Kruid beide zijden van de kip met olijfolie, zout, peper en paprikapoeder (naar smaak).
Leg takjes tijm en geperste look op elke kipfilet.
Vouw de folie dicht tot een papillot en leg ze bij op een bakplaat.
Bak gedurende 30 min

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Tip!
Filmpje!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.