Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 30 januari 2017

Winterse groenten met kokosmelk en groene curry

 ... een hartverwarmende, vullende maaltijdsoep!

Wat heb je nodig?

1 blik kokosmelk (400 ml)
currypasta
2-3 bladeren savooikool
2-3 bladeren witte kool
1 schorseneer
1 stengel prei
4 roosjes broccoli
1 stronkje witlof
2 teentjes knoflook

Aan de slag!
Snijd alle groenten in grote stukken. Snijd de knoflook fijn. Stoof de knoflook en de groenten, behalve het witlof (heeft minder kooktijd nodig), in een flinke scheut olijfolie en roerbak de groenten ongeveer 15 minuten tot ze beetgaar zijn (of langer naar smaak). Giet er af en toe een beetje water bij, zo worden de groenten sneller gaar. Op het einde bak je het witlof mee. Giet er het blik kokosmelk bij en roer de currypasta onder de groenten (naar smaak!)

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.