Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 20 juli 2016

Tzatziki

... lekker bij gegrild vlees of met pitabrood!
Nodig:
250 ml Griekse yoghurt
1/2 komkommer
1 geperst teentje knoflook
1,5 el olijfolie
zwarte peper van de molen
1 handvol verse dille

Hoe maak je het?
Was en rasp de komkommer. Laat goed uitlekken in een zeef, knijp alle vocht eruit. Meng met de yoghurt, knoflook en olijfolie. Garneer eventueel met een takje verse dille. Kruid af met versgemalen zwarte peper.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.