Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 22 juni 2016

Rabarberconfituur met banaan en perzik

... lekker anders!!

Wat heb je nodig?
een steekje boter
250 g rabarber, in kleine blokjes gesneden
een snuifje zout
1 banaan, in schijfjes
1 perzik, in kleine stukjes gesneden in de schil
sap en zeste van een halve limoen
100 g vanillesuiker

Hoe?
Stoof de rabarberkubusjes aan in het klontje boter en voeg er een snuifje zout bij.
Dan verdeel je de perzik en de banaan in stukjes bij om even te laten mee stoven.
Eventueel, indien nodig, een klein geutje water bijvoegen om verder te laten stoven met het sap en de zeste van de limoen. Doe de suiker erbij en laat inkoken tot een stroperige massa.
Een lekkere gelei!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.