Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 26 juni 2016

Penne in tomatensalsa

... heerlijk gewoon!!
Nodig:
250 g penne (liefst volkoren)
tomatensalsa
Parmezaanse kaas
verse basilicum

Aan de slag:
Maak je tomatensaus klaar, de richtlijnen vind je op de link ;-)
De saus een dag voordien maken, komt de smaak alleen meer ten goede!
Kook je pasta beetgaar (1 min minder dan op de verpakking)
Dresseer op je bord de penne, rijkelijk overgoten met de saus en afgewerkt met Parmezaanse kaas.
Een blaadje verse basilicum erop en...
smakelijk!!

Tip: Je kan rul gebakken kippengehakt toevoegen aan je saus als je er vlees in wenst.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.