Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 7 juni 2016

Pasta met groene asperges en zalm

... een aanrader,
zeer eenvoudig en superlekker!!

Nodig voor 2:
200 g pasta, naar keuze
12 groene asperges
200 g verse zalm 
4 kerstomaatjes
1 el boursin cuisine
peper & zout
olijfolie

Aan de slag!
Kook de pasta beetgaar en zet even opzij.
Stoom de groene asperges en bak ze even af in olijfolie en kruid ze naar smaak. Haal ze uit de pan en houd warm. In diezelfde pan bak je de in blokjes gesneden zalm aan, ook gekruid naar smaak. Haal ook deze uit de pan an houd warm. Doe de beetgare pasta in de pan met bakrestjes, doe er wat extra olijfolie in en schud even door, de boursin eronder roeren en eventueel bijkruiden met een beetje peper en zout... super lekker!!
Dresseer op het bord de pasta met de gebakken asperges en de zalm. 
Versier met enkele kerstomaatjes.
Smakelijk!!
Met dank aan Tine!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.