Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 30 april 2016

Cocosrotsjes

 ... op een bedje van chocolade!

Nodig:
200 g kokos
50 g agavesiroop of honing
100 rietsuiker
60 g speltbloem
2 eiwitten
1 snuifje zout
donkere chocolade

Aan de slag;
Klop het eiwit stijf met de suiker.
Voeg er de bloem aan toe en ook de honing, mix zachtjes.
Voeg de kokos toe en spatel deze erdoor.
Maak hoopjes op de bakplaat die bedekt is met bakpapier of siliconenvel.
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 12 min op 180°C. Houd de oven goed in het oog!!!
Laat de rotsjes afkoelen op een rooster.
Ondertussen smelt je de chocolade au bain marie, laat deze even afkoelen
en dompel het bodempje van de rotsjes even in de chocolade.
Zet op een blad bakpapier om de chocolade te laten harden.
Lekker en zeker geen zonde!! ;-)

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.