Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 12 februari 2016

Toast met ricotta, advocado en kerstomaatjes

... een gezonde start van de dag!


Nodig;
getoast speltbrood
ricottakaas
1 advocado, geschild en in partjes gesneden
kerstomaatjes
rucola
peper en zout
pikante chilikruiden

Hoe maak je het?
Toast of rooster je brood dat je een beetje besmeerde met olijfolie en laar héél even koelen.
Doe er een laagje ricottakaas over en kruid met zwarte peper van de molen
en een snuifje zout. dan kan je er de schijven avocado over verdelen.
Kruid deze zeker naar smaak, kan met een pikant smaakje ....
Verdeel de schijfjes kerstomaat op de avocado en strooi een handvol rucola over.
Een lekker hartig ontbijt!

Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.