Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 5 januari 2016

Geroosterde knoflook

Het allerlekkerste om met een bol knoflook te doen,
 is om deze in zijn geheel te roosteren in de oven, 

geroosterde look

Het allerlekkerst (en allersimpelst) om met een bol knoflook te doen, is om deze in zijn geheel te roosteren in de oven, met wat olijfolie, zout en peper, strak ingepakt in aluminiumfolie op
200°C gedurende 45 à 60 min.
De geroosterde knoflook is daarna zacht, zoetig en perfect als smeersel op brood, als basis voor een dip of (pasta)saus. Geniet ervan!

 Koken en Kitch  op facebook


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.