Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 3 december 2015

Pasta met advocado en kerstomaten

... lekker en gezond!!

                  

Ingrediënten 2p:
175 g spaghetti
1 rijpe avocado
een handvol verse basilicumblaadjes
1 lookteentje
1 el citroensap
40 ml olijfolie
75 g kerstomaten
peper&zout

Bereidingswijze:
Kook de pasta beetgaar in gezouten water, zoals op de verpakking wordt aangegeven.
Halveer de tomaatjes of snijd ze in 4, naargelang de grootte en leg deze even aan de kant.
Advocado créme
Fruit de versnipperde teen look kort in een el olijfolie. Verwijder de schil en de pit uit de avocado en snijd deze in grove stukken. Meng deze stukken met de basilicumblaadjes, citroensap en de look. Doe het geheel in de blender en voeg langzaam de olijfolie toe totdat de inhoud een glad geheel vormt.
Laat de pasta kort uitlekken en voeg bij de avocadosaus in de pan die je gebruikte voor het fruiten van de look. Proef en kruid nog bij met peper en zout.
Meng er nu ook de tomaatjes onder en serveer.
Eet smakelijk!

Koken en Kitch op facebook
                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.