Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 19 november 2015

Tomatensaus met groene kometen...

... met erwtjes, leuk voor de kids!


Nodig:
1 ui fijn gesneden
1 teen look, geperst
1 snuif grof zeezout
1 el lijfolie
1 blik tomatenblokjes 
1 kleine paprika in kleine blokjes
50 g erwtjes (diepvries)
1 el groentebouillon
1 tl worcestersaus
1 el balsamico
zwarte peper & zout
1 spuit harissa

Aan de slag:
Bak de ui en olijfolie glazig in de olijfolie met een snuif zout onder deksel.
Voeg er de tomatenblokjes aan toe en laat even sudderen. Dan kruiden met zwarte peper, zout, bouillon, worcestersaus,.....  en harissa. Even doorroeren voor je de blokjes paprika en erwtjes bijvoegt en dan even zachtjes laten sudderen.
Deze saus is een lekkere basis voor veel gerechtjes.

Smakelijk!

Koken en  Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.