Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 11 oktober 2015

Zalmrolletje met artisjokkencrème

een heerlijk aperitiefhapje!

Nodig:
1 bokaal geroosterde artisjokken
1 teen look
1 limoen
peper & zout
gerookte wilde zalm
sesamzaadjes

Aan de slag:
Laat de artisjokken wat uitlekken en doe in een blender.
Doe er een teentje verse look, sap van een limoen, peper en zout bij.
Mix tot een smeuïg geheel. Leg een plakje gerookte wilde zalm op de plank en bestrijk met de artisjokkencrème.
Rol op en laat nog even opstijven in de koelkast.
Snijd het rolletje op de gewenste grootte en werk af met pittige sesamzaadjes of een takje groen.
... heerlijk gewoon!
Smakelijk!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.