Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 19 oktober 2015

Pastasalade met artisjok

Njamie... gezond!!



Ingrediënten:
een kleine pastasoort: farfalle, fusilli, penne
...
bruschette artisjok (Delhaize)
kerstomaatjes
venkelgroen
rode ui
rucola

Aan de slag:
Kook korte pasta al dente. Voeg bij de warme pasta de olie van de bruschette met artisjok en laat afkoelen. Op het moment van serveren meng je er de gesneden artisjokken, kerstomaatjes, fijngesneden venkelgroen, rode ui en rucola door.
Echt smakelijk!

Tip: je kan er geroosterde kip- of zalmblokjes aan toevoegen.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.