Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 29 september 2015

Pasta van courgette met tomatensaus met verse groentjes

... lekker veggie!




Nodig:
tomatensaus met verse groentjes (klik op link)
1/2 courgette
geraspte kaas
basilicumblaadjes

Aan de slag:
Snijd met de veggiesnijder pastaslierten van een halve courgette per persoon.
Breng water aan de kook met zout of groentebouillon en blancheer hierin de courgetteslierten héél kort beetgaar en giet af.
Serveer de courgettepasta met de tomatensaus, afgewerkt met geraspte kaas en een basilicumblaadje.
Lekker gewoon!
Tip: Kan zeker ook met gewone pasta!!

Koken en Kitch op facebook



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.