Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 16 september 2015

Mimosa eieren met hummus

... lekker aperitiefhapje!


Ingrediënten:
2 eieren
hummus
zout
peper
paprika
olijfolie

Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn. Laat ze afkoelen in koud water. Pel ze en snijd ze in de helft. Verwijder de dooiers en pureer met een vork in een kom met 1 el hummus , een beetje olijfolie , zout en peper .Vul de eieren met dit mengsel en bestrooi met paprika.
Lekker!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.