Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 22 augustus 2015

Tomaat mozzarella hapje


Dit voorgerechtje maak je klaar in minder dan 2 minuutjes
... een aanrader op een zomerse dag als tussendoortje!




Ingrediënten (2 p):
1 grote rijpe coeur de boeuf tomaat
fijne olijfolie
grof zout fleur de sel
verse basilicum
balsamico siroop
peper van de molen
2 bollen mozzarella

Hoe?
Snijd per persoon een halve tomaat in fijne schijfjes samen met iets dikkere schijfjes mozzarella. Dresseer om en om op het bord of schotel. Versnipper ruim wat basilicum over het gerechtje en werk af met peper, fleur de sel en een goeie scheut fijne olijfolie. Dresseer met balsamico siroop en serveer.
Smakelijk!

Tip: Je kan deze schotel eventueel 5 minuutjes onder de grill zetten, zeer lekker!!

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.