Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 24 juli 2015

Perzik met ontbijtspek en munt

... lekkere tapa op de BBQ



Nodig per persoon:
1 halve perzik
2 muntblaadjes
1 snede ontbijtspek
Hoe?
Omwikkel de halve perzik met een sneetje ontbijtspek maar vul met muntblaadjes.
Bestrijk met een vleugje olijfolie en laat even aanbakken op de BBQ.
Simpel en lekker!
Smakelijk!
Met dank aan chef van dienst Albert :-)

Koken en Kitch op facebook 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.