Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 15 juli 2015

Italiaans hapje met aubergine

  lekker!!


Nodig?
1 aubergine
olijfolie
zeezout
tomaat in blokjes gesneden
groene en zwarte olijven in blokjes gesneden
mozzarella (geraspt)
Italiaanse kruiden, naar smaak

De aubergine in ronde schijven snijden en er met het mes krasjes maken. Besprenkel de aubergine met olijfolie, bestrooi met zeezout en laat 15 min rusten. 
Dan de blokjes tomaat en olijf erop leggen en de Italiaanse kruiden erover strooien. 
Afwerken met de mozarella. Dan 15 min in de oven op 180 °C.
Een heerlijke tapa!

Koken en Kitch op facebook 

met dank aan Tine Debing

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.