Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 16 juni 2015

Roerei met tomaat

... zéér lekker en hartelijk!


Wat heb je nodig voor 1 persoon?
1 dikke tomaat (of trostomaatjes)
1 kleine ui of sjalot
1 klein teentje look of lookpoeder
1 kl tomatenketchup
1 groot ei
peper&zout
een snuif groentebouillon
enkele druppels worcestersaus
olijfolie

Aan de slag:
Snijd de ui zeer fijn, bak deze glazig in de olijfolie met de look. Snijd of hak de tomaat fijn en voeg bij. Kruid met peper en zout en een snuif bouillon. Laat even sudderen en voeg de ketchup en de worcestersaus toe. Even deksel op de pan en zachtjes laten sudderen op een laag vuur.
Voeg het ei bij en roer door tot het gaar is.
Lekker met volkoren brood!

Koken en Kitch op facebook




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.