Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 26 april 2015

Pasta met romige preisaus


Dit recept is zeer gemakkelijk, maar oh zo lekker!




Benodigdheden voor 2 personen:
150 g pasta
250 ml soja room light
1 kleine prei
1 sjalot
1 klein teentje look
1 paprika
100 g gerookte spekreepjes
1 tl tijm of oregano
zout & peper

Bereidingswijze:
Kook de pasta beetgaar. Snijd de paprika, prei en sjalot in stukjes en plet de look.
Doe de spekreepjes in een pan (zonder olie) en bak ze in ± 3 min krokant.
Voeg de sjalot, look, paprika en prei bij de spekreepjes en bak alles ± 3 à 4 min mee.
Zet je vuur zacht en voeg de room, tijm, zout en peper toe. Voeg ook de oregano toe.
Even goed mengen en na ongeveer 5 min is de saus klaar.
Serveer de pasta met de saus.
Smakelijk!

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.