Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 4 april 2016

Handige aspergetips!





Tip 1:  Bij het schoonmaken dien je eerst het platte uiteinde aan de onderkant van de asperges te verwijderen.
Tip 2:  Laat de asperges voor het schillen zo'n 30 minuten weken in koud water, zo zal je ze makkelijker kunnen verwerken.
Tip 3: Je bewaart asperges best in een vochtige theedoek, op een koele plaats zoals in het groentevak van de koelkast.

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.