Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 11 maart 2015

Tiramisu met frambozen en merengue




Wat heb je nodig?
500 g frambozen
4 zakjes vanillesuiker
250 g mascarpone
100 ml room
2 grote stukken merengue
enkele blaadjes munt

Aan de slag!
Houd 8 frambozen opzij voor de garnering en plet de rest met een vork tot moes.
Meng de mascarpone met de opgeklopte room en de vanillesuiker. Spatel er voorzichtig de helft van de geplette frambozen door. Verkruimel de merengue, niet té fijn!
In je glaasjes ga je nu laagjes vormen: eerst een laagje tiramisu, dan een laagje frambozen en dan een laagje merengue. Herhaal dit nog een keertje.
Garneer met enkele verse frambozen en een blaadje munt en zet in de koelkast om op te stijven.
Smakelijk!

Koken en Kitch


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.