Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 20 maart 2015

Supersnelle pasta

... en toch voedzaam!



75 à 100 g pasta (spelt, volkoren)
gemarineerde zongedroogde tomaten, fijngesneden
een handvol verse basilicumblaadjes, gesnipperd
groentebouillon
1 kl groene pesto
1 kl parmezaanse kaas
peper van de molen

Kook de pasta beetgaar in groentebouillon, snijd ondertussen de tomaatjes, de basilicum fijn.
Giet af en meng alles door elkaar, garneer met een blaadje basilicum en de kaas.
Werk af met een draai van de pepermolen.

Koken en Kitch


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.