Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

maandag 16 maart 2015

Speltrotsjes met chocoladesnippers





Nodig:
200 g speltbloem
2 tl bakpoeder
100 g rietsuiker
2 eieren
enkele druppels vanille extract
1 snuifje zout
100 g havermout, geplet
125 g sojaboter (gesmolten)
100 g bakvaste chocoladestukjes

Aan de slag:
Verwarm de oven voor op 180°C
Alle ingrediënten door elkaar mixen: eerst de suiker met de eieren, dan het vanille extract, zout, bloem en havermout erbij voegen en als laatste de gesmolten boter, even wachten tot goed gemengd en dan de chocoladestukjes.
Je bekomt een vast deeg waarvan je rolletjes kan maken. Leg ze op de bakplaat en bak in de voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 25 min.
Lekker bij een warme chocolademelk!







Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.