Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 11 mei 2016

Rolopudding

...met 'duivels lekkere' Rolo's!



Maak een lichte vanillepudding (iets minder vast dan gewone pudding),
het glas ermee voor de helft vullen
Doe er enkele Rolo's in en giet er dan een laagje chocolade saus op,
Dan  doe je weer laagje pudding met enkele Rolo's er in.
Chocolade saus: 2 repen fondant chocolade en wat room laten smelten in microgolf
of je kan ook Rolo's laten smelten om een laagje chocolade te maken, heel lekker!
Smakelijk!!

Tip: De Rolo's het best halveren als je ze er bij doet. Heb er ook enkele 'hele' in gedaan, maar als je het dan in frigo plaatst, stijft de karamel nogal op.
Met dank aan Anik Vanlaer

Koken en Kitch op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.