Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 18 maart 2015

Rijsttaart


 ... snel klaar, makkelijk, lukt altijd!



Voor 1 taart heb je nodig:
5 lepels bloem
5 lepels suiker
5 eitjes
1 doos neutrale rijstpap (425 g/blik)

Hoe doe je het?
Klop de eierdooiers en suiker ruban (witgele schuimige massa), 
doe dan de bloem erbij en meng deze voorzichtig onder met de rijst. 
Klop de eiwitten stijf en spatel deze er ook voorzichtig onder. 
Stort het mengsel in een beboterde taartvorm en zet 35 à 40 min in oven op 170 °C
Laat afkoelen.

met dank aan Ann Bohez

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.