Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 5 maart 2015

Krielaardappeltjes in de oven met citroen en tijm





Wat heb je nodig?
1 kg krieltjes
2 teentjes look
1/2 citroen
olijfolie
een bundeltje tijm, patas bravas kruiden of een snuif groentebouillon
zwarte peper uit de molen & grof zeezout
een diepe ovenschaal

Hoe ga je aan de slag?
Verwarm de oven al voor op 180°C.
Was de krieltjes kook, ze half gaar, snijd ze in 2 en doe ze in de kom die je hebt ingesmeerd met olijfolie. Snijd de teentjes look in 4 en voeg erbij.
Schil de halve citroen en snijd in kleine partjes partjes en voeg bij.
Voeg alle kruiden toe en overgiet met olijfolie. Meng alles goed door elkaar en zet in de oven.
Na een kwartiertje even doorroeren en terug in de oven zetten voor 15 minuten... en klaar!
Lekker met je geliefd stukje vlees of vis! Smakelijk!

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.