Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zaterdag 28 maart 2015

Havermout koekjes


...de koekentrommel is snel weer gevuld met lekkere koekjes bij de koffie !


Nodig:
130 g havermout 
150 g suiker 
125 g boter 
100 g zelfrijzende bloem, 
1 ei 
1 vanillestokje 

Aan de slag!
De oven voorverwarmen op 175°C
Alle ingrediënten goed mengen tot een goed geheel.

Maak kleine bolletjes en duw ze plat op de bakplaat op boterpapier of op een bakmat.
In de voorverwarmde oven bakken op 175°C gedurende 20 à 25 minuten!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.