Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

vrijdag 27 maart 2015

Geitenkaasjes met spek op een bedje van veldsla


.... een lekkere lunch!



Nodig:
veldsla
zwarte olijven
1 appel gebakken
kerstomaatjes
peper en zout
3 geitenkaasjes met spek
notenolie
pijnboompitjes

Hoe?
Deze geitenkaasjes kan je kant en klaar kopen in de supermarkt. Je kan ze ook zelf maken door een schijf geitenkaas van 1 cm dik in 2 richtingen te omwikkelen met zeer dun gesneden gerookt spek.
Bak de geitenkaasjes met spek in de pan, rooster de pijnboompitjes even in de pan.
Schil de appel, snijd in stukken en bak goudbruin. Halveer de kerstomaatjes en de olijven.
Dresseer alles mooi op de veldsla: de kaasjes, de appeltjes, kerstomaatjes, olijven...
Nappeer de notenolie over het geheel en breng op smaak met peper en zout.
Lekker met een stukje brood.

Met dank aan Lola Palooza

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.