Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

dinsdag 29 november 2016

Apero hapjes, gevarieerd, lekker en vooral gemakkelijk!

... een heerlijke start voor een gemoedelijk etentje met vrienden!


*Een erwtensoepje (400 g spliterwten, 1 ui, 1 kleine prei, aangebakken gerookte spekblokjes, 1/2 l groentebouillon, peper en zout)

* Parma- of serranoham fijn gescheurd en fijn gesneden blokjes meloen in laagjes, afgewerkt met balsamico siroop en een blaadje basilicum.

* Tomatenblokjes (gekruid met een snuif bruschetta kruiden, mozzarella in kleine blokjes en groene pesto in laagjes, afgewerkt met een blaadje basilicum.


Koken en Kitch op facebook
tomaat-mozzarellahapje met pesto

ham-meloenhapje met basilic 
erwtensoepje


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.