Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 4 februari 2015

Visspiesjes met banaan





Ingrediënten voor 4 personen:
400 g kabeljauwfilet
4 el citroensap
4 bananen (stevige)
1 el boter
peper
zout
citroen (partjes, voor erbij)


Bereidingswijze
Snijd de vis in stukjes.
Besprenkel ze met citroensap en laat 5 minuten marineren.
Pel de bananen en snij ze in plakjes van 1/2 cm dik.
Dep de visblokjes droog en rijg ze afwisselend met de banaan aan spiesjes.
Kruid lichtjes met peper en zout.
Bak de spiesjes rondom goudbruin in boter. Serveer met een partje citroen.
Lekker met rijst en een currysausje en/of een gemengde salade naar keuze.

Bron: Libelle

Koken en Kitch




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.