Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 15 februari 2015

Tagliatelle zalm met groentjes





Ingrediënten :
1 groene paprika
500 g prei
30 g boter
300 g tagliatelle
3 el maizena
300 ml volle melk
200 g gerookte zalmsnippers
125 g roomkaas bieslook

Bereiding:
Snijd de paprika in stukjes. Was en snijd de prei in dunne ringen.
Smelt de boter in een braad- of hapjespan en stoof hierin de prei en paprika ca. 15 min.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheut melk bij de maïzena en roer glad.
Roer de rest van de melk in de pan door het preimengsel en breng aan de kook. Roer het maïzena papje erdoor en laat het al roerend binden.
Roer de bieslook roomkaas en de zalmsnippers erdoor, dek de pan af en warm het gerecht op laag vuur ca 5 min door. Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de zalm-preisaus erop.
Kruiden naar smaak....

Bron: Gezellig samen koken en bakken

Koken en Kitch



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.