Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

donderdag 12 februari 2015

Supersnelle tompoezen met slagroom en frambozen


Het ultieme toetje om te maken voor je geliefde: supersnelle tompoezen met slagroom en frambozen!




Nodig voor 4 personen:
3 plakjes bladerdeeg
125 ml slagroom
1 eetlepel suiker
40 frambozen
Poedersuiker
Spuitzak met klein glad mondje

Verwarm je oven voor op 200 graden en laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd alle plakjes in 4 stukjes, zodat je in totaal 12 vierkantjes hebt. Leg de stukjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en prik ze in met een vork. Dit voorkomt dat ze te veel gaan rijzen. Bak het deeg gedurende 10-20 minuten, totdat ze goudbruin kleuren. Laat afkoelen.

Klop de slagroom luchtig met de suiker en doe in een spuitzak. Leg vier stukjes bladerdeeg op vier borden en zet hier vijf frambozen op. Spuit een beetje slagroom hiertussen en top met een volgend stukje deeg. Herhaal dit en top de tompoezen met kleine toefjes slagroom.

Bestrooi met poedersuiker en serveer direct.

Bron: Culy

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.