Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

woensdag 11 februari 2015

Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli





Ingrediënten:
4 kleine kipfilets, in stukjes gesneden
1/2 broccoli, in kleine roosjes
500 g krielaardappelen
1 ui
1 teentje look
25 ml (soja)room
200 g mozzarella, in blokjes gesneden
30 g gratin kaas
olijfolie
peper & zout

Bereiding:
Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.
Snijd de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.
Snijd de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.
Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.
Overgiet met room en bedek met gratin kaas. Bak 20 min in een oven van 180°C.

Bron: Campina 

Koken en Kitch


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.