Welkom op Koken en Kitch!

Dat deze blog je mag inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Vele recepten zijn zelf uitgeprobeerd, de bron van het recept wordt altijd vermeld.

Je kan gerust posts, foto's en recepten gebruiken, maar plaats dan wel een link naar Koken en Kitch.

Voor commerciële doeleinden dient toestemming gevraagd te worden!

zondag 8 februari 2015

Rigatoni pasta taart





Nodig:
500 g rigatoni pasta
1 el olijfolie
100 g geraspte Parmezaanse kaas
je favoriete pastasaus met 400g gehakt
200 g geraspte mozzarella

hoe ga je te werk?
Kook de pasta beetgaar, spoel koud en besprenkel met de olijfolie.
Meng de gekoelde pasta met de Parmezaanse kaas.
Beboter een springvorm van 20 cm en stapel de pasta horizontaal in de vorm. Verspreid je saus over de pasta, druk eventueel zachtjes in de pastagaatjes. Bestrooi met de mozzarella en bak 10-15 min tot er zich een gouden korstje vormt.
Laat lichtjes afkoelen alvorens te ontvormen.
Basilicum is een smakelijke garnering!

Bron; Noble Pig

Koken en Kitch

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.